Onkel Grävling.

Alla inlägg under augusti 2008

Av Onkel Grävling - 23 augusti 2008 20:36

städade åt gnagarna nyss. fuffens hälsade på hos göte och åt det mesta av hans mat. göte verkar inte bry sej så mycket, men dom kommer ganska bra överens. måste vara kul för dom att få lite sällskap.

Av Onkel Grävling - 23 augusti 2008 17:58

varför? fan vad enkelt det skulle vara att hålla på united, chelsea, ars**al eller nån annan självgående vinstmaskin. istället har mitt efterblivna hjärta valt tottenham...

inför varje match har man så skyhöga förväntningar, vi kan bara inte förlora!

90min senare är man tillbaka på jorden igen, eller snarare 1 meter under jorden. man blir så sjukt sänkt och det känns så löjligt att man tar det så hårt. det är ju för fan bara en fotbollsmatch, försöker man intala sej, men innerst inne vet man att det inte är så.

man blir hjärntvättad av dyra nyförvärv, fantastiska resultat på försäsongen och så kallade experter som tror att i år är det spurs tur.

självklart finns det inget botemedel för spurs-suportrar, sjukdomen sitter för djupt i kroppen och är elakartad.

så allt jag kan göra är att fortsätta plågas livet ut, för gud, om det nu finns någon har garanterat en röd fotbollströja av nåt slag...

så hur gick det då i dagens match? ja, vafan tror du...

Av Onkel Grävling - 23 augusti 2008 16:33

brynäs spelade idag sin tredje match på 3 dagar. klart att det måste slita och brynäs förlorade mot luleå med 1-2. enda målskytten för brynäs blev norrmannen mads hansen.

nu tar vi nya tag mot sca-cupen.

Av Onkel Grävling - 23 augusti 2008 11:54

sovmorgon. klev upp halv 11, madde jobbar helg så jag får hitta på nåt själv.

har städat lite, känns skönt. nästa helg är vi troligen lediga båda två, får se om vi hittar på nåt då.

Av Onkel Grävling - 22 augusti 2008 22:09

ikväll höll vi undan, men det blev onödigt spännande. brynäs- leksand slutade 2-1 och markström lär ha varit grym i målet. fast om läck(snacka om rubriksättarens våta dröm vid storförlust...) inte hade varit så grym i leksands kassen, hade vi kanske kunnat punktera matchen. tycker det är kul att dom båda lagen satsar på så pass unga målvakter, nåt för andra lag att ta efter.

hur som helst, stort + till leksingen söderlund som live-rapporterade hela matchen på ett jävligt proffsigt sätt. keep up the good work.

Av Onkel Grävling - 22 augusti 2008 20:59

äntligen helg. ska sova länge i morgon. det är skamligt vad feta våra husdjur är. festis och lillemor behöver väl inte kommenteras, men göte...

han ramlade ner från taket på sitt lilla hamsterhus och landade på ryggen. och där låg han som en sköldpadda och kämpade för att komma upp igen, gick inte så bra.. inte förren jag petade på honom, lyckades han komma upp. stackars göte, men han har blivit jävligt lat. förrut sprang han jämt i sitt hjul, nu ligger han bara i sitt hus och jäser.

Av Onkel Grävling - 21 augusti 2008 21:40

vi åkte in till åsa förut. hon har äntligen köpt ny kyl och frys. eftersom hon tog pengar från rep-fonden så var jag tvungen att skriva på. kul att hon börjar få ordning, jag la väl inte ner så mycket tid på den där lägenheten.

fick läsa mys serie om pappa, galet kul och snyggt ritad. ska försöka få henne att rita min serie också. har manuset klart, behöver bara nån som kan rita och det kan ju hon.

Av Onkel Grävling - 21 augusti 2008 21:36

brynäs-timrå slutade 3-3. borde väl vara rätt ok, om brynäs inte hade släppt in kvitteringsmålet med bara 16 sekunder kvar av matchen. surt....

ja ja vi tar dom i serien. kul att nyförvärvet stephen dixon fick göra mål i sin debut, fortsätt så.

Presentation

Omröstning

du som läser min blogg, vem är du?
 släkting.
 bekant.
 känner inte dej.
 hemlig beundrare.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards