Onkel Grävling.

Alla inlägg under april 2008

Av Onkel Grävling - 20 april 2008 14:22

tog en liten tur till birsta idag. köpte säsong 4 och5 av sopranos. skönt att ha nåt att göra när madde jobbar. fast idag vill man helst vara ute, galet skönt vårväder. vet att det kommer bli nåt bakslag till med snö, hoppas jag har fel. vill ha sommar nu.

Av Onkel Grävling - 20 april 2008 09:48

tottenham spelade (som vanligt) oavgjort igår. 1-1 mot wigan borta. känns bara så trist att dom har lagt av. man tycker att dom borde spela för hedern iaf. bilr en rolig sommar när silly season börjar. vem kommer? vem får lämna klubben? får vi en målvakt som inte är rädd för bollen? stannar berbatov? får vi nån svensk i spurs? det blir en lååååång härlig sommar.

Av Onkel Grävling - 19 april 2008 19:14

lång dag. varit hos maddes pappa och lagt på sommar-däcken. åsa gräddade våfflor, gott som fan. längsen jag åt våfflor, nååån har mitt våffeljärn. ta åt dej my...

sen var vi till sjukhuset och hälsade på maddes farfar. han verkade ganska pigg och skojade på mest hela tiden. nu är vi äntligen hemma. vi köpte med oss kina mat, som vi glufsade i oss. ganska äckelmätt just nu..

Av Onkel Grävling - 19 april 2008 12:44

hade nyss klivit upp och ätit frukost när det ringde på dörren. det var en jobbarkompis till maddes pappa, aldrig träffat henne förrut. hon hade med sej en massa grejer till tjejen ovanpå. lampor, fåtölj, byrå, bord och en massa andra grejer. tjejen var inte hemma, så vi lastade ut allt i trappen. ska försöka hålla utkik efter henne, så att hon får hjälp att bära in allt.

efter inlastningen stod vi utanför och pratade lite och hennes ide var inte dum. kommunen borde ta emot möbler från folk, bunkra upp, så att när en familj flyttar in och inte har nåt, så kan dom ju få lite att starta upp med.

istället för att slänga, sälja till fyndlagret eller ge till erikshjälpen. bättre om det går till användning direkt istället.

Av Onkel Grävling - 18 april 2008 21:47

känns lite hjärtevärmande att ensamma mamman i lägenheten ovanpå, verkar få det lite bättre. fler verkar vilja hjälpa henne med möbler. kul när folk gör nåt, istället för att bara snacka. skit-komunen verkar inte göra så mycket iaf. dumpa henne med sin lilla dotter i en lägenhet utan ett skit. antar att det inte ingår i deras arbetsuppgifter, men vafan?


Av Onkel Grävling - 18 april 2008 21:25

hamsterhjulet jag köpte åt göte blev en riktig hit. är så van katterna, köper man nåt åt dom så är förpackningen roligare. göte springer som en galning, fattar inte hur han orkar. tyvärr har han sprungit så mycket, att hjulet har börjat gnissla. har smörjt det och hoppas att man inte blir väckt mitt i natten.

Av Onkel Grävling - 18 april 2008 21:16

helg!! har nyss skruvat ihop sängborden, jobbigt som fan, men när man gjort det första gick det andra av bara farten.

sängen var så jävla skön att sova i, skulle inte ha klivit upp om det inte var för mitt gamla skitjobb. riktigt snyggt blev det i sovrummet dessutom, lite mer vuxet.

Av Onkel Grävling - 17 april 2008 21:51

äntligen klar. vi lånade firmabilen idag och åkte till ikea. säng, sängbord, bokhylla, tvbänk, täcken, kuddar och lakan inhandlades.

otroligt trött av den dåliga ikea luften och monterande av säng, ska bli skönt att sova sen.

dagens goda gärning, var att ge bort den gamla sängen till den nyinflyttade tjejen ovanpå. hon bor där med sin dotter och dom har fan inte en möbel.

vet inte vart hon kommer ifrån, hon pratar nästan ingen svenska. kan bara tänka mej hur jobbigt det måste vara att komma till ett helt nytt land och inte känna någon.

sovdags snart... 

Presentation

Omröstning

du som läser min blogg, vem är du?
 släkting.
 bekant.
 känner inte dej.
 hemlig beundrare.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards